Menu
EUR
Permabond HM 135
€129,20 Excl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Permabond HM 135
Permabond
(0)

Permabond HM 135

€129,20 Excl. btw
Backorder

Schroefdraadborging met hoge sterkte, geschikt voor RVS Lees meer.

Maak een keuze
200 ml
LUB00001162
Backorder
LUB00001162
€156,33 €129,20

Productomschrijving

Permabond HM135 is een snel uithardende, anaerobe lijm met gemiddelde viscositeit voor het vergrendelen en afdichten van schroefdraad en het vasthouden van cilindrische onderdelen. Het geeft maximale torsiesterkte op messing of geplateerde messing onderdelen en biedt uitstekende temperatuur- en chemische weerstand.

 

Kleur

Groen

Viscositeit (mPa.s)

700

Max spleetvulling (mm)

0,2

Uithardingstijd (min)

5-10

Afschuifsterkte (Mpa) staal

30

Losbreek moment (Nm) M10 staal

·       Losbreek moment

·       Doordraai moment

31

50

Gebruikstemperatuur (°C)

-55 tot +200

Vrijgaven

 

 

Productinformatieblad Permabond HM135

Specificaties

Artikelnummer
LUB00001162

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heeft u vragen over dit product?
Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice via [email protected] of +31 (0)85 4011571. Wij helpen u graag!

Gerelateerde producten

Heeft u vragen over dit product?
Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice via [email protected] of +31 (0)85 4011571. Wij helpen u graag!

Recent bekeken

Permabond Permabond HM 135
Permabond
Permabond HM 135
Schroefdraadborging met hoge sterkte, geschikt voor RVS
€156,33 €129,20
 

Specificaties

Artikelnummer
LUB00001162
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Permabond Permabond HM 135

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »